Отчеты | Brainstorm | British Wave

Brainstorm

Дискография

  • 1993 - Vairak neka skali
  • 1994 - Vietu nav
  • 1996 - Veronika
  • 1997 - Viss ir tiesi ta ka Tu velies
  • 1999 - Starp divam saulem
  • 1999 - Among the Suns
  • 2000 - Izlase '89-'99
  • 2001 - Kakens, kurs atteicas no jurasskolas
  • 2001 - Online
  • 2003 - Dienas, kad lidlauks parak tals
  • 2003 - A Day Before Tomorrow
  • 2004 - Veronika
  • 2005 - Cetri krasti
  • 2006 - Four Shores
  • 2008 - Tur kaut kam ir jabut
  • 2009 - Шаг
  • 2010 - Years And Seconds
  • 2012 - Vēl Viena Klusā Daba
  • 2012 - Another Still Life

    Ссылки

    Концерт Brainstorm @ Клуб Космонавт
    Санкт-Петербург, 27.10.2012
    Катерина Мельбурн
    Просмотров: 2517